Din Kurv

Model og blogger Julie Pallesen


Om acai, sunde vaner og gode træningsrutiner 

Julie Pallesen, model og blogger på thiswaybypallesen.com, hylder en balanceret livsstil med sund kost og motion, uden at være fanatisk. I interwievet nedenfor kan du læse mere om Julies forhold til sunde vaner, gode træningsrutiner samt hendes bedste acai-fif. 

Billeder fra thiswaybypallesen.com

For mig er sundhed...
En balanceret livsstil hvor der både skal være plads til motion og burger. Jeg lever selv 80% sundt og de resterende 20% går til chokolade (meget chokolade), kage, burger, pizza og alkohol. Jeg nyder at indulge, men jeg nyder også at spise sundt og træne. Jeg tænker meget over hvad jeg spiser, da jeg kan se hvilken indflydelse det har på mit humør, krop, og energiniveau. 
Motion gør mig...
Glad og energisk i form af at selvom jeg er træt, men presser mig til at træne, så får jeg en masse energi efter. Det skal også lige noteres, at jeg elsker at træne og var professionel danser som yngre, hvilket gør at jeg altid har haft det sjovt med træning. Nu træner jeg varieret, så jeg ikke går død i én sportsgren. For mig er det vigtigt at træning ikke bliver det samme og det samme, men variation er vigtig så det holder min interesse oppe. Men når det er sagt så er det også vigtigt at finde noget træning man har det sjovt med og kan forbedre sig. Jeg træner både boksning, løb, cardio, yoga, og surfing. I disse træninger kan jeg se en forbedring og jeg glæder mig hver gang jeg skal til træning (nogen gange mindre end andre gange) - men HVER gang jeg har færdiggjort en træning, så er jeg så tilfreds og stolt og jeg fortryder aldrig at jeg havde gjort det, hvilket også er en motivationsfaktor for at komme ud af døren dagen efter igen og ikke misse sin træning. 
Find Julies opskrift på en lækker acai bowl her

 

Mit bedste acai-fif…
Acai bowl!! Jeg elsker acai bowls og det er så nemt at lave. Mix acai pulver med banan, spinatblade, nøddemælk, frosne bær og lidt kanel i blenderen og voilà - lækker acai bowl som jeg topper med chia frø og kokosflager. 

Ingen dag uden... 
kaffe og chokolade. Hver morgen starter med en espresso og hver aften slutter af med mørk chokolade. 

Mit bedste sundhedsfif.... 
Drop alt hvad der hedder slankekure - 80/20 er vejen to go. Her kan du få lov til at nyde at synde samt lære at have det godt med at spise sundt. Jeg har ikke set slankekure der holder i det lange løb. På den lange bane handler det om at have en sund og balanceret livsstil. Derudover er træning også et must for en sund livsstil - find den/de sportsgrene der passer til dig og gør det til en integreret del af dit liv. 

 

Lad dig inspirere af Julie Pallesen på thiswaybypallesen.com 

 


Skriv en kommentar


Bemærk, at vi moderer alle kommentarer, inden de vises på siden.