Din Kurv

Pink-Mega-Mysli-Acai


 



Sød og fiberholdig, og skøn på yoghurt, i tærdedejen, på frugt eller i smoothie. Myslien indeholder mange fibre, vegitabilske proteiner og fedtstoffer – smager skønt!

Ingredienser:

100 g quinoa-flager/glutenfri havregryn
100 g hasselnødder – grofthakkede
100 g valnødder – grofthakkede
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g chiafrø
50 g hampefrø
50 g gojibær
50 g morbær
1-2 spsk. økologisk acai pulver fra acaiacai® – www.acaiacai.dk
50 g solsikkekerner
2 spsk. kokosolie
2 spsk. agavesirup

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig). Varm kokosolie op i en lille gryde, så det smelter og bland det med agavesirup og økologisk acai pulver fra acaiacai®.

Læg alle flager, nødder, kerner og frø på en bageplade – undtagen gojibær og morbær. De tilsættes til sidst. Lad det riste let til, så det begynder at dufte. Tages ud af ovnen og skru varmen ned til 100 grader.

Bland kokosolie etc. sammen med den ristede blanding og rør det godt sammen. I ovnen igen i ca. 4-5 min, og lad det derefter køle af. Tilsæt til sidst gojibær og morbær.

Tip
Nyd Mega Mysli også som en lille snack eller som mellemmåltid.