Din Kurv

Rødebede Quinoa-wrap med Acai-dressing


 

Denne ret kan både bruges som frokost eller som et let aftensmåltid. Den kan varieres i det uendelige, og smager helt utrolig godt. Den perfekte dressing til grøntsager og i et selskab med f.eks. kylling eller fisk.

Ingredienser
4 Wrapbrød

Acai dressing
Saft af 1 citron
3 spsk. skyr
1 spsk. økologisk acai pulver fra acaiacai® – www.acaiacai.dk
2 spsk. olivenolie
Lidt havsalt
1 bundt dild
2 dl quinoa
2 rødbeder revet
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld valnødder

Fremgangsmåde
Quinoa koges som anvist på posen. De revne rødbeder kommes i den kogte og afkølede quinoa. Tilsæt lidt salt, citronsaft og olivenolie. Smag til.

De 4 wrapbrød smøres indvendigt med den økologisk acai dressing fra acaiacai®. Derefter fordeles den røde rødbede quinoa på wrapbrødet, og krydr med rosiner, valnødder og dild. Læg spinat blade ovenpå og rul din wrap. Mums !

Tip
Det frysetørrede økologiske acai pulver fra acaiacai® går godt i spænd med det syrlige og fedtstofferne. Det er som om de fuldender hinanden.