Din Kurv

Panna Cotta med acaiacai®/solbærkompot


Af Anders Aagaard, Madklubbben

Frisk og indbydende panna cotta



Panna Cotta ingredienser
5 dl fløde
100g hvid chokolade
1,5 blade gelatine (husblas)
1 vaniliestang

Kog fløde op til kogepunktet og hæld den over den hvide chokolade. Rør rundt til massen er samlet og chokoladen er smeltet.
Vaniliekorn og husblas tilsættes og moussen sættes på glas og køles 1 time i køleskab inden servering. Kan derfor med fordel laves dagen før.

acaiacai®/solbærkompot ingredienser
100g solbær
30g sukker
Saft/skal fra 1 økologisk citron
5g økologisk acai pulver fra acaiacai® – www.acaiacai.dk

Solbær, sukker og 1 dl vand koges op. Lad det simre i 10 min. Gryden tages fra varmen og køles til under 20 grader, hvorefter den økologiske acai pulver fra acaiacai® og citron vendes i kompot. Sættes på køl i minimum 2 timer.

Pynt toppen af Panna Cottaen med den økologiske acaiacai®/solbærkompot.