Ikke-kategoriseret

Opdater dine høretelefoner 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Opdater dine høretelefoner 

Hvordan vælger jeg mit næste headset? 

Mangler du et Bluetooth headset, som kan afspille i den bedste kvalitet og har en voldsom lang batterikapacitet, så du er for uden at skulle lade dit Bluetooth headset op hele tiden? Så har vi lige netop de høretelefoner, som du behøve! 

Vi er eksperter i headset og Bluetooth headsets er vores favorit headsets. Det essentielle for os er at lydkvaliteten er den bedste, når du skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  

Når man skal finde frem til sit næste Bluetooth høretelefoner er det her vigtigt at have en ide om netop, hvad du vil at det skal kunne. Her kan man kigge på om det er lyttetiden, der er det vigtigste for en. Derfor er det intelligent at kigge nærmere på de egenskaber som headsettet har, når man skal købe et nyt headset.  

Vores trådløst headset connectes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den mest stabile type for connection man kan benytte sig af, når man skal anvende høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, der hver eneste gang forbedrer brugeroplevelsen herunder styrker den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Enormt udvalg 

Vores suplime udvalg er præget af både sportsheadset og trådløst headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du undgår for at dine Bluetooth høretelefoner falder på jorden og går i stykker, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags Bluetooth høretelefoner består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig ledningsfri, som er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags høretelefoner kommer med et etui, som lader dine Bluetooth høretelefoner op, mens du ikke gøre brug af dem, det er hvad vi kalder for uundværligt! Etuiene bruges dermed som en form for powerbank til dine høretelefoner uden at du skal tænke på en træls ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det nemt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene forsvinder i lommen eller andetsteds.  

Gode overvejelser 

Lyttetiden er en af de vigtige faktorer, man skal være opmærksom på, når du skal vælge hvilke høretelefoner, som man skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her kan det også være vigtigt at se på hvor lang tid det tager for Bluetooth headsettet at blive opladet, da det er fedt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 

Er du et naturmenneske, som nyder at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det smarte valg at anvende ledningsfrie headsets.  

I fitnesscenteret er den fortrukne afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, der kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller benytte dig af de mange maskiner.  

Vær foruden ledningsspinat  

In ear høretelefoner er også et populært valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot ønsker lytte fokuseret på det, der foregår i dine Bluetooth høretelefoner.  

Vi ved at ledningsspinat er noget af det værste ved høretelefoner, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie trådløse høretelefoner. Så du undgår at skulle vikle en ledning fra hinanden.  

Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget. 

Write A Comment