Træning

Del erfaringer på din egen hjemmeside om træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Går du meget op i træning, sund mad og generelt en sund livsstil? Hvorfor så ikke inspirere andre til at gøre det samme? Det kan være, at du har en stor viden om træning, fordi du selv er uddannet inden for det fag. Det kan også være, at du bare har lært dig selv en masse ting, og dermed er har fået meget viden på det område.

Uanset hvad kan du både hjælpe andre og blive klogere selv, ved at dele din viden på en træningshjemmeside. Man bliver nemlig også selv klogere af at forklare tingene til andre.

Få styr på det grundlæggende først

Når man skal lave en hjemmeside om træning, er det en god idé at have styr på det grundlæggende først. Det er en god idé at stille sig selv spørgsmål som: Hvad vil jeg gerne have på min træningshjemmeside? Evt. hvilke øvelser, vil jeg starte med at foreslå? Skal der også være andet end træning? – f.eks. gode opskrifter.

Når man har et overblik over, hvordan indholdet skal være, skal der også styr på teknikken. For at kunne lave hjemmeside, er man nødt til at have en ordentlig internetforbindelse. Det kan være, at den bedste løsning er at få internet via tv stikket – det kan også være, at en anden løsning passer bedre til ens situation. Det kan bl.a. komme an på, hvilke muligheder der er for internet i det område, hvor man bor. Uanset hvad er det vigtigt at have styr på, inden man for alvor kan komme i gang med sin træningshjemmeside.

Selve hjemmesiden

Når der er kommet styr på de helt grundlæggende ting i forhold til din hjemmeside, er det tid til at komme i gang med at få selve hjemmesiden på benene. Her er der også flere forskellige muligheder, alt efter hvad man er mest til. Den svære løsning er, at man kan programmere hele hjemmesiden fra bunden. Det kan dog være et stort arbejde, så hvis hjemmesiden f.eks. mest skal være en hobby, skal man måske overveje en lettere løsning.

Vil man gøre det nemt for sig selv, kan man vælge at hyre nogen til at lave hjemmesiden for en. En anden løsning er dog også, at man kan bruge en hjemmeside skabelon, så nogen andre har klaret det sværeste, mens man selv står for det sidste.

Finansiering af træningshjemmesiden

En sidste ting, der også er værd at overveje, når man skal starte sin træningshjemmeside op, er, hvordan man vil dække eventuelle udgifter, der måtte være til at drive den. Alt efter, hvordan man vælger at hjemmesiden skal laves, kan der være større eller mindre udgifter til det.

Samtidig kan man også overveje, om man synes, man gerne vil have en form for løn for den tid, man bruger på f.eks. at skrive om gode øvelser, lave træningsplaner eller videoer osv. Disse penge kan man få ind på forskellige måder. F.eks. ved reklamer eller ved at lave en abonnementsløsning, hvor brugerne af hjemmesiden betaler et beløb for at få adgang til indholdet.

Write A Comment