Ikke-kategoriseret

Den perfekte Powerbank 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den perfekte Powerbank 

Vi tilbyder powerbanks i alle mulige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om powerbanken skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Power banks findes i mange forskellige afstøbninger om du vil have en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du vil have en større powerbank med et større batteri, som man ikke behøver lade op så ofte. Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være optimalt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen. Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad den skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at tage batteritid og det er smart i mange tilfælde at have en powerbank, så du undgår for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det er bittert at skulle stoppe dit spil fordi du er ved at have lavt strøm. Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at få en powerbank, der er kompatibel med netop din telefon i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Din livslinje til omverdenen Med en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny. Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. nogen kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med ledningsfri, så du undgår for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks se, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Write A Comment