Velvære

Døjer du med iskias?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Iskias smerter henfører til udstrålende smerter til balderegion samt ben fra. Iskias smerter er således ikke relateret til iskiasnerven som mange måske tror, men iskias nerven kan være en årsag til iskias smerter, da denne har sit forløb ned på bagsiden af benet. Årsagen til iskias er mange, og derfor er forvirringen ofte stor når vi bruger udtryk som iskias, især når vi snakker med venner og bekendte som måske også har døjet med iskias.

Symptomer på Iskias

Hyppigst ses smerter lokalt i balderegionen med udstråling i varierende grad til baglåret. Smerten kan ind imellem trække ned i læggen samt til foden.

Afhængig af den bagvedliggende årsag til de udstrålende smerter til benet kan smerterne og gener variere for den enkelte, og det er derfor svært at sætte præcise symptomer på iskias begrebet

Smerter kan føles som borende og stærke smerte konstant i benet, men kan også have karakter af jagende smerter især ved visse bevægelser.

 

Er smerterne og gener forbundet med sovende fornemmelse i et område af benet og/eller fornemmelse af påvirkning af kraften i benet, er det vigtigt at du bliver undersøgt hurtigt at relevant fagperson i forhold udelukkelse af evt anden alvorlig årsag til dine ryg og bensmerter som skal håndteres mere akut. Samme gør sig gældende såfremt du skulle opleve tab af kontrol med blære og tarm funktion.

 

Iskias – hvad kan hjælpe

Behandling hos din kiropraktor København kan lindre og fremme dit forløb. De fleste oplever større lindring allerede efter første behandling hos Kiropraktor. Ofte vil manuel behandling understøttes af hjemmeøvelser som har til henblik at akut lindre smerterne når de er værst.

 

Uafhængig af årsagen står din Kiropraktor klar til at undersøge, behandle samt råde og vejlede dig såfremt du skulle døje med iskias smerter

 

Få hjælp til dine Iskias smerter i dag – book tid hos din Kiropraktor i København

 

 

Write A Comment