Velvære

Find psykolog i Herning til hjælp af søvnproblemer, og få en god nats søvn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der skal gøres noget ved søvnproblemer. Om det er fordi du vågner utallige gange om natten, har svært ved at falde i søvn eller hele tiden ligger og sover i en let søvn, i stedet for en dyb søvn, så er det, du har problemer. Der kan være mange grunde til det, men uanset hvad, er det en god ide at få hjælp til det, måske fra en psykolog eller læge.

Symptomer på søvnproblemer, og hvorfor en god nats søvn er vigtigt

Nogle af de symptomer man kan have, kan godt virke som noget mange oplever. Men hvis det er noget, man oplever næsten hver dag, især hvis det er noget, der kommer i vejen for din hverdag, så ved du også, det er et oprigtigt problem. En af symptomerne på søvnbesvær er træthed i løbet af dagen. Det hænger jo meget sammen med, at man ikke får sovet godt om natten, derfor er man netop træt hele dagen. Måske tager du endda en lur, fordi du er så utrolig træt.

De meget åbenlyse symptomer er jo besvær ved at falde i søvn, at man ikke sover helt igennem, og at man har en følelse af, det ikke var tilstrækkeligt nok søvn. Selvom det måske var nok timer. Men ved følge af de her ting, kommer der andre symptomer, som man måske knap så meget tænker over. Det kunne være koncentrationsbesvær og man er dårligere til at huske både små og store ting. Alt det kan føre til depression, og give ret så slemme hovedpiner.

Alt det gør det svært for os at koncentrere os på arbejdet, i skolen, eller bare have energi til at lave noget i fridagen derhjemme. Søvn er vigtigt, både for din mentale tilstand, men også for det fysiske. Din hjerne har det ikke godt, hvis den ikke får nok søvn eller god nok søvn. Derfor kan den ikke fokusere, den glemmer ting, og det gør en normal dag ekstra svær. Udover det, er det svært at holde en sund livsstil, hvis man ikke har en sund søvn.

Find en psykolog i Herning, der kan hjælpe dig

Hvis du har en mistanke om, at du ikke får en god nats søvn ofte nok, er det en god ide at spørge om hjælp. Det kan være ved lægen, eller bare at gå direkte til en psykolog. Oftest hvis du gå til lægen med det, vil de alligevel foreslå en psykolog, da søvnproblemerne kan skyldes noget mentalt, som for eksempel stress. Se her hvad du selv kan gøre for at få en bedre søvn om natten.

Der er mange psykologer i Herning, her kunne det være Psykolog centret, det kunne også være Herningpsykolog, eller psykolog Stine Pagh. De er alle helt udmærket psykologer, og du skal ikke være bange for at spørge om hjælp. Selvom det måske ikke virker som et stort problem i dit hoved, er det bare så vigtigt med en god søvn. Du kan vælge en af dem der ligger tæt ved dig, og de vil kunne hjælpe dig frem til at få en bedre nats søvn.

Write A Comment