Velvære

Fordele ved at bruge en infrarød sauna til behandling af rygsmerter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Fordele ved at bruge en infrarød sauna til behandling af rygsmerter

Rygsmerter er en af de mest almindelige lidelser. Uanset om det er genetisk eller miljømæssigt, har næsten alle lidt af en stiv ryg eller tweaked muskel. Brug af en sauna kan være dit svar på at behandle og reducere rygsmerter og samtidig reducere fremtidig risiko. Læs videre for mere information om, hvad der kan forårsage rygsmerter, tips til at reducere smerter, og hvordan en infrarød sauna kan hjælpe.

 

Hvad forårsager rygsmerter?

Rygsmerter findes i mange varianter, men den mest udbredte er nok lændesmerter. Faktaarket om lændesmerter fra National Institute of Neurological Disorders siger “Omkring 80 procent af voksne oplever lænderygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Det er den mest almindelige årsag til jobrelateret handicap og en ledende bidragyder til mistede arbejdsdage. I en stor undersøgelse rapporterede mere end en fjerdedel af voksne, at de havde oplevet lændesmerter i løbet af de sidste 3 måneder.”

 

Brug af en infrarød sauna til lindring af rygsmerter

“Ved akutte rygsmerter,” ifølge Mayo Clinic, “kan håndkøbs smertestillende midler og brug af varme være alt, hvad du behøver. Sengeleje anbefales ikke.” Hvis smertestillende midler og varme ikke virker, skal du muligvis gå videre til muskelafslappende midler, topiske smertestillende midler, narkotika, antidepressiva eller kortisoninjektioner. Hvis disse ting lyder afskrækkende, kan der være en anden mulighed for at bryde din smertecyklus: infrarød sauna. Eller er et alternativ det populære saunatæppe fra NordicHigh. Så kan du gøre det hele hjemmefra.

 

Personer med akutte og kroniske rygsmerter kan lindre meget af smerten forbundet med disse typer tilstande ved brug af en infrarød sauna. Strålevarmen fra den infrarøde sauna når ned ad flere centimeter under hudens overflade for at berolige musklerne. Infrarød varme hjælper med at åbne blodkarrene og tilfører næringsstoffer til muskler og ledbånd, mens den opvarmende virkning også gør muskler og ledbånd mere smidige og mindre stive.

 

Det er klinisk bevist, at infrarøde saunaer reducerer lændesmerter. Det har også vist sig at være meget lav risiko. Saunaens varme har en effekt svarende til muskelafslappende midler, som er trin to i smertelindringsprocessen efter håndkøbsmedicin. Afspændingen af ​​musklerne afbryder rygsmerter-cyklussen. Sauna giver dig altså fordelen ved muskelafslapning uden medicin. Desuden slapper det ikke kun af dine muskler. Det afslapper dig.

Write A Comment