Opskrifter

Genskab feriehyggen derhjemme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Når man kommer hjem fra ferie, savner man oftest den tid man tog sig for at slappe af og spise god mad. Der var intet vasketøj eller madlavning, fordi man boede på hotel og kunne tage ud at spise på restaurant hver eneste aften, hvis det var det man havde lyst til. Eller tage på stranden hver dag og slikke sol med en lækker og kølig drink i den ene hånd. Men bare fordi man er kommet hjem fra ferien, betyder det ikke at man stadig ikke kan slappe af derhjemme. Man kan også rekreere ferien derhjemme i mindre grad, nemlig ved at grille lækker mad i haven! 

Grill gourmetmad i baghaven

Flere og flere griller i haven om sommeren og man kan sagtens spise god mad og slikke sol under den danske sommersol, selvom temperaturen måske ikke ligner den der er i Italien eller Thailand. Du kan med fordel også grille grøntsager og frugt på grillen for at spise lidt mere varieret og sundt, i stedet for det sædvanlige kødorgie som mange foretrækker. Grillede auberginer, tomater og squash er især delikate som små retter, hvis du mangler lidt inspiration til hvad man ellers kan grille. Med en weber gasgrill q2200 kan man grille alt fra store bøffer til små skrøbelige grøntsager, da gasgrillen har alt det rette udstyr og møder alle dine behøv for den perfekte grilloplevelse i haven.

Mangler du et sted at tage på ferie?

Nogle gange vil man også bare af sted på ferie, hvad enten det er i Danmark til de små priser eller til udlandet langt væk, hvor oplevelserne er store og minderne derfra vil uden tvivl være rare at tænke tilbage på. Så behøver du ikke at tænke på at stå over grillen hele sommeren og sørge for mad til hele familien og alle vennerne, når de kommer på besøg. Det er nemmere end nogensinde før at booke hotel, da det kan gøres let, sikkert og ikke mindst hurtigt over nettet. Hvis du gerne vil sikre dig ekstra lave priser, er det fordelagtigt at være ude i god tid inden du har tænkt dig at tage af sted på ferie. Så kan oftest få rabat på dit hotelophold ved at være ekstra tidligt ude før alle andre overhovedet har tænkt på ferie. Se en liste over webhotel priser her og beslut allerede nu hvor feriedestination skal være.

Slap af med god mad og hygge

Det er rigtig vigtigt at sætte tid af til at slappe af i et par uger om året, hvad enten du arbejder, studerer eller laver noget helt tredje. Mange arbejder for meget og har derfor svært ved virkelig at slappe af, når de endelig har ferie. Hvis man ikke har råd til en udenlandsferie, kan man sagtens bare gøre som så mange andre danskere og holde ferie derhjemme, blandt andet ved at grille i baghaven og hygge sig med familie og venner. Man behøver skam ikke at bruge alle sine penge på at tage på ferie i udlandet for at slappe helt af.

Write A Comment