Træning

Guide – sådan bliver du bedre til din sport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Går du til daglig til en sportsgren, og har du ambitioner om at blive god til lige netop den sport, har vi her lavet en lille guide til, hvad du selv kan gøre for at blive endnu bedre. Der er jo mange gode talenter her i Danmark, men der er også rigtig mange, der aldrig kommer til at drive det særlig langt. Og det er jo en skam, da det med den rette indstilling kunne være blevet stort.

Læs mere om persienner til dør her.

Din kost skal være på plads

For det første er det vigtigt at understrege, at hvis du gerne vil være god til at præstere til din sport, og hvis du gerne vil være med på det bedste niveau, så skal din kost være på plads.

Det nytter ikke noget at leve af sodavand og frysepizzaer, hvis du har et mål om at være god til din sport. Du skal også tænke over, hvad ellers du fylder i din krop, da for mange cigaretter eller alkohol også kan gøre væsentlig skade på dine præstationer og din udvikling.

Vær seriøs omkring din træning

Dernæst er det jo vigtigt at understrege, at du skal være meget seriøs omkring din træning. Dermed ikke sagt, at du ikke må have det sjovt med din træning, men du skal være der hver gang, og det nytter ikke noget at springe et træningspas over, fordi du ikke lige gider, eller du har noget andet, du vil bruge tid på i stedet.

Det er hver gang, og det gerne tre, fire eller fem dage om ugen, måske endda mere, alt afhængig hvilket niveau du er på. Men lægger du den indsats i det, kan du også være sikker på at se nogle vilde resultater på sigt.

Træn sammen med nogle der er bedre end dig

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du bruger tid på at træne sammen med nogle, der er meget bedre end dig. Du får ikke noget ud af at være et sted, hvor du er den bedste, da du på den måde ikke bliver udfordret.

Så træn gerne sammen med andre, der fx er ældre og bedre end dig selv. Det vil være udfordrende at følge med i starten, men på sigt vil det bære frugt, da du på sigt kommer til at spille på samme niveau som dem, der lige nu er bedre end dig selv. Og kan du blive ved med det gennem hele din karriere som sportsperson, vil du altid være blandt de bedste.

Write A Comment