Træning

Her er alt du skal vide om en fitnessuddannelse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette indhold er sponsoreret.

Det er en kendsgerning, at der i dag bliver større og større problemer med folkesundheden. Nogle vil endda gå så langt som at sige, at der er en folkesundhedskrise i samfundet. Der er flere grunde til, at der i dag er så store problemer med sundheden. For det første så er det blevet nemt og hurtigt ikke at lave mad selv, hvilket har gjort, at mange sjældent eller aldrig laver mad til dem selv. Derudover er der langt færre i dag, der har et fysisk krævende arbejde. I stedet for sidder mange hver dag en hel dag foran en skærm uden at bevæge kroppen. Derfor bliver der også større og større behov for folk, der kan hjælpe til med gode vaner omkring træning og kost. Fitness uddannelse er lige præcis sådan en type uddannelse, der uddanner folk til at få styr på det. 

Personlig træner uddannelsen

Der er flere forskellige typer fitnessuddannelser, som hver især er skræddersyet til forskellige formål. Den mest populære fitnessuddannelse er personlig træner uddannelsen, og den er der rigtig mange, der vælger som den første. Grunden til, at personlig træner uddannelsen er så populær, er, at den giver dig mulighed for både at arbejde som personlig træner og som fitnessinstruktør. Den er derfor perfekt til dig, som godt kunne tænke dig at bruge den til begge ting. Derudover kan man sagtens bygge oven på personlig træner uddannelsen, hvis man gerne vil det senere i sit liv.  

Anatomi, ernæring og læringsteori

Mange har den forestilling, at en fitnessuddannelse udelukkende foregår i et fitnesscenter, hvor man bruger hele dagen på at træne. Det kunne ikke være længere fra sandheden, for en fitness uddannelse rummer mange flere elementer end bare træning. For det første får man indblik i kroppens anatomi, når man uddanner sig som personlig træner. Det betyder blandt andet, at man får større viden om kroppens knogler, muskler og led, og hvordan forskellige øvelser og træningsformer påvirker kroppen forskelligt. Derudover får man også indblik i ernæringsteorier, og man får blandt andet viden omkring typer af mad, og hvordan de påvirker kroppen på forskellig vis. Til sidst giver en fitness uddannelse også redskaber til at lære fra sig. Mange tænker ikke over, hvor vigtigt det er at kunne lære fra sig som træner, men det er helt essentielt, at man er god til at lære fra sig, hvis man vil være en god træner og sørge for at ens klienter får noget ud af træningen.

Write A Comment