Ikke-kategoriseret

Hvorfor skal du vælge bæredygtig badetøj?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er flere grunde til at vælge bæredygtig badetøj, når du skal købe nyt badetøj.

Bæredygtigt badetøj er fremstillet af bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er miljøvenligt og ikke skader planeten. Bæredygtigt badetøj holder også længere end traditionelt badetøj, så du behøver ikke at udskifte det så ofte. Desuden er bæredygtigt badetøj ofte mere behageligt og stilfuldt end traditionelt badetøj.

Så hvorfor skal du vælge bæredygtigt badetøj? To ord: genbrug og genanvendelse.

Genbrug er den mest kendte form for bæredygtig mode, men det er mindre udbredt, end mange tror. Kun ca. 15 % af tøjet generelt genbruges hvert år, så hvis man køber økologisk bomuld eller andre miljøvenlige stoffer, er det faktisk en ulempe for dette tøj, når det gælder miljøpåvirkningen.

Genbrug udgør på den anden side ikke nogen trussel mod miljøet, fordi der ikke er brugt ressourcer under produktionen. Desuden er der markedsføringsmæssige fordele ved at sælge brugte varer; i modsætning til nyt tøj, som der skal reklameres kraftigt for, kan butikkerne bare stole på kundernes viden om, at brugt tøjer til rådighed. Det er egentlig ganske enkelt: Køb bæredygtig badetøj og vær god mod miljøet!

Så hvorfor ikke skifte i dag? Køb bæredygtig badetøj fra UnderProtection.

Flere vælger bæredygtig badetøj

Bæredygtigt badetøj er ved at slå bølger på alle sociale medieplatforme, og det er med god grund: Bæredygtig mode er behagelig, stilfuld og miljøvenlig. Disse fordele kommer ikke som en overraskelse, når du finder ud af, at bæredygtige materialer stammer fra naturen; bomuld, uld og flere andre stoffer, der bruges til at fremstille tøj, skader ikke vores planet, fordi de allerede findes i naturen. Ud over dette kan bæredygtigt badetøj findes i en række forskellige stilarter til overkommelige priser, så køb af bæredygtig badetøj behøver heller ikke at gøre ondt på din pengepung.

Det er dog ikke de eneste grunde til, at du bør vælge bæredygtig mode frem for traditionelt tøj – at købe økologisk tøj har også sine fordele! Når økologiske varer købes bomuld, uld eller andre stoffer til bæredygtigt badetøj sparer du op til 800 gallon vand pr. t-shirt, fordi traditionel bomuld bruger 10 % af verdens insekticider og 25 % af pesticiderne. Desuden absorberer økologisk bomuld CO2, mens det vokser, hvilket betyder, at du kan skabe en kølende effekt ved at bære dit nye bæredygtige badetøj!

Skift til bæredygtig mode i dag.

Du hjælper ikke kun miljøet

Du kan føle dig godt tilpas med dig selv og din beslutning om at bære bæredygtigt badetøj, når du tænker på det større billede. Når du køber bæredygtigt fremstillet badetøj, beskytter du ikke kun miljøet, men du hjælper også samfundet. Bæredygtigt badetøj er ofte produceret på fair trade-værksteder, så du støtter mennesker, der får en rimelig kompensation og bliver behandlet retfærdigt.

Så hvis mode er vigtigt for dig, så tænk over, hvor grønne dine valg er denne sommer. Du kan føle dig godt tilpas ved at bære noget stilfuldt og bæredygtigt – og måske sparer du endda penge i processen!

 

Write A Comment