Velvære

Hypnose Vægttab?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Flere og flere danskere er overvægtige, faktisk er over halvdelen af befolkningen overvægtige. Overvægt kan have fatale konsekvenser. Udover besværet med at komme rundt, finde tøj og hurtig blive forpustet. Der er forøget risiko for sukkersyge, som kan have indflydelse på mange helbredsproblemer, som åreforkalkning og i visse tilfælde amputationer, synsnedsættelse og konstant overvågenhed overfor ens blodsukker. Risikoen for kræft er også væsentligt forsøget ved overvægt og hjerte-karsygdomme. Det mentale lider også et knæk, når man ikke længere kan bevæge sig som andre eller finde pænt tøj. 

Hypnose vægttab Vejle?

Derfor er der mange grunde til at få gjort noget ved sin overvægt, og der kan hypnose vægttab være en stor hjælp. Der findes forskellige metoder på behandling af overvægt. Er man svær overvægtig, kan en løsning være gastric-band hypnose, som er en behandlingsforløb, hvor man sætter massivt ind på opfattelsen af mæthedsfornemmelsen. Man vil efter behandlingsforløbet ikke være i stand til at indtage samme mængde, som man tidligere har kunnet.

Hypnose sukkertrang.

En anden behandlingsmulighed med hypnose kan være at fokusere på de usunde vaner, man har opbygget gennem mange år- uanset om man har trang til noget sødt efter et måltid, en cola når man kører bil eller hver aften at skulle have en chokoladebar foran tv’et. Hypnose mod sukkertrang, er særdeles effektiv, og man vil blive alle de dårlige vaner kvit, og ikke længere fokusere på, at det er noget man savner eller higer efter. 

 

Både gastric band og hypnose mod sukkertrang Vejle, er noget J-HYPNOSE har arbejdet med gennem de sidste 10 år i egen klinik og med særdeles god effekt. Derfor er der altid en løsning og hjælp, og hypnose er både en mild og effektiv behandling af netop vægtproblemer. Der vil ved hver opstart være en samtale, hvor man sammen sætter mål og et ønsket resultat, også være mulighed for at få målt alt fra fedtprocent til muskelmasse samt ens BMI. Du kan læse mere på j-hypnose.dk eller kontakte klinikken på 30502503. 

Write A Comment