Din Kurv

Om acai


Vores lille magiske bær siges at have mange gode og sunde fordele

acai bær

ANTIAGING

Acai støtter de enzymer, der forebygger ældning, og det hjælper både mod rynker, tør hud, slap hud og urenheder.

ENERGI BOOST

Acai indeholder masser af antioxidanter, som bidrager til at bekæmpe inflammation. Jo mindre inflammation vi har i kroppen, jo bedre flow og jo mere energi får vi.

VÆGTTAB

Acai er rig på fenolsyre og ketoner, som hindrer for hurtig optagelse af kulhydrater. Kulhydrater feder, så dermed kan acai bidrage til vægttab og vægtkontrol. Det høje indhold af fibre stimulerer fordøjelsen og styrker vores immunforsvaret. 

SEXLYST

Igen er vi tilbage til at snakke om antioxidanterne og inflammationsbekæmpelsen, som stimulerer 
blodomløbet og giver liv og følsomhed ude i alle erogene zone. Desuden er den øgede energi også befordrende for sexlysten.

MUSKLER

Acai er rig på en hel række essentielle aminosyrer, som stimulerer både muskelvækst og udholdenhed.

DETOX

Acai styrker lever og nyrer, som er vores vigtigste organer til udrensning. Derfor hjælper acai med at udrense affaldsstoffer. En sunergi af monoumættede fedtstoffer, kostfibre og phytosteroler medvirker til at holde fordøjelsessystemet sundt. 

OVERGANGSALDER

Nye forsøg med acaibær viser lovende resultater i forhold til hormonelle ubalancer og humørsvingninger f.eks. i forbindelse med overgangsalderen. 

IMMUNFORSVAR

Fordi acai understøtter kroppens evne til at udrense affaldsstoffer og stimulerer tarmen, booster det 
samtidig vores immunforsvar og beskytter mod infektioner.

KRÆFTFOREBYGGENDE

Det høje indhold af omega 3, 6 og 9 fedtsyrer i acai mindsker risikoen for udvikling af visse kræfttyper. Acai indeholder også beta.sitoserol, som styrker blære og prostata og beskytter mod dårlig kolesterol.

HJERTE OG KREDSLØB

Antioxidanterne og antocyaninerne  der findes i acaibærret sænker LDL-kolesterol (der dårlige kolesterol) og beskytter dermed mod åreforkalkning, forhøjet blodtryk og blodpropper. Acai indeholder også steroler, som styrker cellerne mod oxidativ stress og virker dermed forbyggende på hjerte-kar-sygdomme.