Træning

Reformertræning er en træningsform du bør overveje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der findes rigtigt mange måder at træne på, som gør noget forskelligt for kroppen. Det kan derfor være vanskeligt at vælge, hvilken træningsform, der egner sig bedst til en selv. Overordnet set handler det om at vælge en træningsform, der motiverer en til mere træning. Man kan vælge forskellige former for individuel træning f.eks. i form af løb eller gåture i naturen. Det kan være en meget god måde at træne for nogen, der har brug for frihed og fleksibilitet i, hvornår man træner f.eks. i en presset hverdag. Det kan også være svært for nogen, der måske ikke tager sig sammen til at komme afsted, fordi motivationen ikke er til det. For dem der har svært ved at finde motivationen kan holdtræning i et fitnesscenter være vejen frem. Overvej om din næste træningsform skal være reformertræning.

Er du i gang med at lægge din livsstil om?

Reformertræning er god, men den kan ikke give dig et vægttab alene. Det vil altid være i sammenhæng med din generelle livsstil. Det kan være en god idé at lægge livsstilen om. Det kan være rigtigt svært at lægge livsstilen om særligt i starten. Det kan også være rigtigt svært at forblive vedholdende i ens omlægning af livsstil. Du kan søge inspiration, ved at tilgå forskellige hjemmesider på internettet. Du kan også blive yderligere inspireret på herretidende.dk, hvor du kan læse blogs omkring livsstil, så du er ordentligt klædt på og bliver inspireret til din nye livsstil.

Man skal finde på nye måder at tænke sundhed på. Det handler også om at bryde med nogle gamle vaner, man har. Det kan være rigtigt svært, og det kan være rigtigt godt søge inspiration blandt folk man kender, som måske fører lignende livsstil. Uanset hvilken kur eller retning man følger, så findes der ofte masser af inspiration online og i forskellige kogebøger. Din nye livsstil sammenholdt med reformertræning vil med garanti give dig fornyet energi og styrke din fysiske og mentale sundhed.

Reformertræning

Reformertræning er et træningsredskab. Redskabet består af en glidende vogn med fjedre, stropper og fodbarre. I maskinen er der indbygget modstand, som i kombination med din kropsvægt, og refomerens fjedre, giver dig mulighed for at tilpasse belastningen i træningen. Når belastningen kan tilpasses, får du en god og sikker træningsform, hvor du styrker både smidighed, balance, koordination og koncentration på en gang. Det er både en dynamisk og effektiv træning. Du kan vælge at træne på et af landets reformertrænings hold, hvor en instruktør guider dig igennem hver time. Der ligger meget i at være social med andre. Det hjælper også at man har tilmeldt sig i forveje. Det kan alt sammen motivere til at man kommer oftere afsted.

Til timerne vil der være musik og under træningen bliver alle dine muskelgrupper trænet med varierende tempi, øvelser og intensitet. Du vil med garanti mærke forskel på din krop, dit humør og på dit overskud i hverdagen.

120 Comments

Write A Comment