Ikke-kategoriseret

Stories or nyheder fra møbelverdenen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Møbelverdenen er en af de brancher hvor der sker nye ting hele tiden, designerne frigiver nye kollektioner og de mange brands lancerer nye møbler. Møbelmarkedet er utroligt konkurrencepræget og det betyder, at der er ekstra meget fart på i lanceringen af nye sofaer, stole, borde, opbevaringsmoduler og interiør. Der bliver frigivet nye kollektioner hver uge og der er nærmest tilbud eller udsalg på tværs af de hundredvis af forskellige butikker på daglig plan. Men hvordan skal man så følge med i alle de nyheder og ændringer, som der sker på markedet? Det er der flere måder at gøre på, og én af de bedste strategier vil være, at følge med flere steder, så du går glip af mindst muligt.

Trendyfour Livings stories er et af de bedste steder at kunne følge med i nyheder generelt fra møbelverdenen, trends fra designerne og tendenser fra de mange brands. Her kan du læse om hvordan du indretter din stue, dit køkken eller hele din bolig, ligesom du kan følge med i hvornår der er lagersalg hos de forskellige brands. Du finder også inspiration til hvilke møbler du skal købe og hvordan de kan hjælpe dig med at skabe Feng Shui i dit hjem eller inspirere til hygge, både når du er alene hjemme eller har gæster forbi. Det smarte ved at følge med i møbler, designs og indretning gennem stories, er at det er små og hurtige historier, som kan kan læse på farten eller når man lige har lidt pauser eller frirum i løbet af dagen. Det er historier, som du kan tage med dig eller du kan læse dem allesammen på én gang og direkte fra din computer. Trendyfour Livings stories er et af de bedste stedet hvor du kan finde alle de forskellige typer af nyheder på én gang og en god måde at tilfredsstille din lyst til at læse omkring møbler. 

Herudover kan du også abonnere på forskellige magasiner, som skriver artikler omkring møbler og trends i markedet for møbler. Det kan både være trends i Danmark eller resten af Norden, som inkluderer Sverige, Norge og Finland. Nogle gange bliver Færøerne og Island også talt med i norden og der sker faktisk også meget på møbelfronten i disse lande. Der bliver også udgivet mange forskellige dokumentarer og underholdningsprogrammer omkring boligen. Her vil du kunne lære mere omkring tips og tricks til at indrette dit hjem, gør-det-selv projekter og meget andet fra forskellige eksperter rundt omkring i verden. Man skal aldrig tro at man kan gøre det hele selv og derfor kan det være en god idé at lytte til tips omkring indretning og boligen fra andre, som har brugt hele deres karriere på at lære det. 

Er du mere typer, som elsker at gå på Youtube, så kan du også godt finde nyheder derinde. I modsætning til Trendyfour Livings stories, så er Youtube mere til korte videoer omkring hvordan du kan gøre ting selv. Du kan også godt finde nogle influencers derinde, som laver længere videoer der minder lidt omkring de dokumentarer og tv-programmer som jeg nævnte førhen, men det hører mere til sjældenhederne. Hvis du gerne vil høre hvad de forskellige influencers siger og fortæller om boligen, så kan du også gøre dette på Instagram og Facebook. De lidt yngre influencers vil måske være på TikTok eller et helt tredje socialt medie. Der ligger faktisk en del valg i at beslutte hvorfra du skal holde dig opdateret på markedet for møbler, indretning, trends og tendenser  i forhold til møbeldesignere og møbelbrands. Men i sidste ende vil det være en god idé at vælge det medie, som bedst tiltaler dig. Det kan både være svært, men du kan altid starte fra en ende af og så bevæge dig gennem de forskellige muligheder. Husk, at det ikke gør noget at man ombestemmer sig sidenhen. Trendyfour Living er vores anbefaling og hvis du har en anden præference, så er det også fint nok. Men Trendyfour Living kombinerer det hele og her vil du med sikkerhed ikke gå galt i byen.

Write A Comment