Træning

Få styr på elektronikken til din træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der findes et hav af forskellig træningselektronik på markedet, og det kan være svært at vide, hvad der er nødvendigt, og hvad der blot er ekstra lir. Her er en oversigt over træningselektronik, der kan gøre din træning federe.

 

Høretelefoner

De fleste af os hører musik i egne høretelefoner, når vi træner. Derfor er et par lydtætte høretelefoner et must, så du kan lukke omverden ude, og spille din yndlingsmusik under din træning.

Et sæt trådløse høretelefoner er også en fed tilføjelse til din træning, fordi du ikke skal tænke på ledningen, da de forbindes via Bluetooth fra din telefon. På den måde er din ledning aldrig i vejen, og du undgår at skulle placere din telefon fast i sportsbh’en eller bukserne. Du kan sågar lade din telefon ligge i skabet ude i omklædningsrummet, så du ikke bliver forstyrret i løbet af din træning.

 

Træningsure og pulsbælter

Der er flere og flere, som investerer i et træningsur, og det er der også god grund til. Afhængig af, hvad du ønsker at betale for dit træningsur, kan de nemlig fungere som en lille minicomputer på dit håndled. Dog findes der helt simple træningsure, som blot fungerer som puls- og skridtmålere, der også fortæller dig hvor meget du forbrænder i løbet af en dag. Det kan både bæres hele dagen eller blot til din træning. Det kan dog sagtens anbefales at have uret på hele tiden, da det kan hjælpe dig med din motivation til at røre dig, samt give dig et indblik i, hvor meget du forbrænder i løbet af en dag.

Et pulsbælte har mange af de samme funktioner, som et træningsur, den helt store forskel er bare den selvfølgelig bæres rundt om livet. Vi anbefaler især pulsbæltet til cykling og svømning.

 

Badevægt

Mange af hos ejer i dag en normal badevægt, men det kan faktisk godt anbefales at investere i en lidt dyrere model, der kan måle andet en blot din vægt. I dag kan man nemlig få vægte, som kan måle din fedt-, muskel-, og væskeprocent. Derudover kan mange af dem kobles til din telefon via Bluetooth, så du kan tracke og holde styr på dine kropsmålinger løbende. På mange af dem kan du også installere vægten, så den genkender de personer der stiller sig på den.

Der er mange steder, hvor du kan købe træningselektronik, og hvis du vælger at gøre det via nettet, kan det anbefales at læse disse it-nyheder. Her er der bl.a. guides til sikker online shopping på nettet, samt andre fordele ved e-handel.

125 Comments

  1. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. This is a really smartly
    written article. I’ll be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post.
    I will definitely comeback.

  2. constantly i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with
    this piece of writing which I am reading here.

Write A Comment